Thuja

LEva

Thuja er en pyramidal nåletræ, der er fremragende som en lille eller stor Haag. Denne meget stærke type er tilgængelig i forskellige størrelser. I efteråret og vinteren modtager grenene en flot lysbronze streaming.

Hurtigt voksende nåletræer

Thuja Occidentalis Brabant er en af ​​de mest almindelige nåletræer. Denne nåletræer kaldes også som et livs træ. Denne populære sikringsanlæg er robust og hurtigt voksende. Væksten i Thuja Brabant er i gennemsnit 30 centimeter om året. Denne hurtigt voksende nåletræer kan nå en længde på 10 meter. Thuja-Acc Brabant er også velegnet til ejerne af en enkelt have i din have.

Pleje thuja occidentalis

Thuja Brabant er let at vente. Skær arbejdet hvert år for en smuk lukket hæk. Første gang i juni for den længste dag og igen i august / begyndelsen af ​​september. At tilbringe Thuja Brabant Conifer på det gamle træ. En nåletræer kan ikke gå ud længere. Lad gulvet lidt bredere end ovenfor. Denne hurtigt voksende nåletræer er bedst begrænset på overskyet vejr

Vanding er særlig vigtig, især i de første måneder efter planten. Sørg for, at klumpen er gode og vand 2 til 3 gange om ugen. Needle bade befrugtning er et eller to gange om året med nål tedory eller kompost.

Der er uendelige mange typer af hedgeplanter. Derfor tilbyder vi dig et udvalg af de bedste og mest egnede hedgeplanter. Hvad med de velkendte stedsegrønne nålbade, såsom yew eller thuja? Effekten af ​​disse hække er stor. De er robuste og går derfor meget lange. Derudover vokser de hurtigt og er nemme at vente. På grund af den tætte masse tilbyder de en masse privatliv og beskyttelse. Hedgeplanter som Boxwood og laurbærkirsebærene er også robuste og trivet fremragende i et koldt eller mildt klima.